Select Page

Sóc la Júlia Valldolitx i visc entre Girona, Barcelona i el Prat de Llobregat. Vaig estudiar arquitectura però fa anys que em dedico a la comunicació visual, implicant-me i donant suport gràfic i comunicatiu en diverses organitzacions i col·lectius de diferents àmbits: arquitectura participativa i crítica, tecnologies de baix cost, moviments socials, cooperació internacional i local, voluntariat actiu i consum responsable.

 

El meu pas pel Departament de Comunicació i Difusió Social de la ONG Casal dels Infants com a responsable de disseny gràfic, ha estat clau per consolidar la meva experiència com a dissenyadora gràfica i aprofundir en el món de la comunicació. Actualment col·laboro amb temes de comunicació i disseny gràfic a la cooperativa Celobert i ho combino amb projectes propis.

No crec que el disseny consisteixi únicament en vendre la moto, i no em refio de l’arquitectura que no té en compte la gent. Aposto pel disseny senzill, autèntic i amb contingut; així m’agraden també les persones.

 

Faig disseny de proximitat perquè crec en el producte local, el tracte proper amb el client i la col·laboració transversal amb altres agents de la societat per transformar-la. Si t’interessa el disseny social, necessites representar gràficament una idea o creus que podem col·laborar:

hola@juliav.cat | 636 66 72 17

Instagram | Facebook | Behance

Les meves col·laboracions es centren en entitats del tercer sector i col·lectius amb fins socials, com també empreses de diversos àmbits en que la proximitat i el treball digne formen part de la seva filosofia:

Asociación Bienestar y Desarrollo (ABD)
Arquitectura sense Fronteres
Salvem l'Artesà
PERVIURE – Habitatge col·lectiu
Casal dels Infants – Acció social als barris
Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC
Espai Social de Formació i Arquitectura – ETSAB
WATTABIT, smart energy management
Fundació SURT – Fundació de Dones
Voltes – arquitectura cooperativa
Charko Designs
La Clara Comunicació – Comunicació ètica, responsable i transparent
Associació de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya
Des-Adarve – Certament de arte efímero de Tudela
Celobert – Cooperativa d'arquitectura
Can Sais – Vins de les Gavarres